Politica de confidențialitate

Colectăm informații despre tine în timpul vizitei și procesului de finalizare a comenzii în magazinul online mirceadinescu.ro

Ce date colectăm și stocăm

 

În timp ce vizitezi mirceadinescu.ro, vom urmări:

 • Produse pe care le-ai văzut: vom folosi asta pentru a-ți arăta, de exemplu, produsele pe care le-ai vizualizat recent
 • Locație, adresă IP și tip de navigator: le vom folosi în diverse scopuri, cum ar fi estimarea impozitelor (taxelor) și pentru livrare
 • Adresă de livrare: îți vom cere s-o completezi, astfel putem estima, de exemplu, unde trebuie făcută livrarea înainte să plasezi o comandă și unde să ți-o trimitem, eventual costul transportului și timpul de livrare.

De asemenea, vom folosi cookie-uri pentru a-ți urmări conținutul coșului în timp ce navighezi pe mirceadinescu.ro

Când cumperi de la noi, îți vom cere să furnizezi informații, inclusiv numele, adresa de facturare, adresa de livrare, adresa de email, numărul de telefon, cardul de credit/detalii de plată și informații opționale despre cont, cum ar fi numele de utilizator și parola. Vom folosi aceste informații în mai multe scopuri, cum ar fi:

 • Îți trimitem informații despre contul tău și comanda ta
 • Îți răspundem la cereri, inclusiv la rambursări și reclamații
 • Procesăm plățile și prevenim fraudele
 • Îți inițializăm contul pentru magazinul nostru
 • Respectăm toate obligațiile legale pe care le avem, cum ar fi calcularea impozitelor (taxelor)
 • Îmbunătățim ofertele noastre pentru magazin
 • Îți trimitem mesaje de marketing, dacă alegi să le primești

Dacă creezi un cont, îți vom stoca numele, adresa, emailul și numărul de telefon, care vor fi folosite la finalizarea unor comenzi viitoare.

În general, stocăm informații despre tine atât timp cât avem nevoie de ele în scopurile pentru care le colectăm și le folosim, dar nu le mai păstrăm în continuare dacă nu suntem obligați din punct de vedere legal.

De asemenea, vom stoca comentarii sau recenzii, dacă alegi să scrii un comentariu sau să lași o recenzie pe mirceadinescu.ro.

Cine are acces la datele pe care le colectăm

Membrii echipei noastre au acces la informațiile pe care ni le oferi. De exemplu, atât administratorii cât și managerii de magazine pot accesa:

 • Informații despre comenzi, precum ce s-a cumpărat, când s-a cumpărat și unde au fost trimise cumpărăturile și
 • Informații despre clienți, cum ar fi nume, adresă email și informații despre facturare și livrare.

Membrii echipei noastre au acces la aceste informații pentru a te ajuta să primești comenzile, să procesezi rambursările și pentru a-ți oferi suport pentru orice altă situație pe care o poți întâmpina.

Ce informații partajăm cu alții

Partajăm informații cu părți terțe care ne ajută să asigurăm comenzile și să-ți stocăm serviciile. De exemplu:

În situația unei comenzi pe mirceadinescu.ro – datele pe care le prelucrăm sunt: numele și prenumele, adresa de e-mail, telefonul, adresa dvs. (sau adresele, în cazul în care indicați mai multe adrese de livrare, pentru livrări diferite). Comenzile sunt preluate, prelucrate și livrate de EOPS SOLUTIONS SRL.

În cazul în care dorești să plătești pentru produsele achiziționate de la PORT CETATE SRL prin card de credit sau de debit, ți se vor solicita informațiile aflate pe aceste cărți de credit, respectiv de debit, exclusiv cu scopul procesării plății, utilizând această modalitate. Procesatorul de plăți cu care colaborează PORT CETATE SRL este societatea Netopia.

Pentru generarea facturilor pentru produselor pe care le achiziționezi de pe site,  mirceadinescu.ro colaborează cu S.C. Intelligent IT S.R.L. – Smartbill.

Plăți

În cazul plătilor cu cardul, când procesăm plățile, unele dintre datele tale vor fi transmise la Netopia, inclusiv informațiile cerute pentru a procesa sau accepta plata, cum ar fi informații despre toate cumpărăturile și total facturare.

Pentru detalii privind modul în care procesează Netopia datele cu caracter personal, poți să verifici Politica de Confidențialitate de pe site-ul www.netopia.ro.